Stichting Molenhuis Best

spant zich in om in een appartementencomplex voor 14 clienten met een verstandelijke beperking het wonen mogelijk te maken en tevens de benodigde zorg voor deze bewoners te leveren.
Het appartementencomplex is gevestigd aan de Molenstraat in Best met de huisnummers 100 t/m 128.

 
     

Provincie NB

Sponsors

ACCS
Linssen Best
Cello

Domein is een vastgoedbedrijf met een sociaal hart.
Wat ons initiatief aangaat kunnen wij dit bevestigen, want ook Domein is reeds vanaf 2006 kosteloos betrokken bij ons initiatief en vanaf 2007 hebben zij in onze bijeenkomsten een steeds grotere inbreng.
Domein biedt ons hulp bij de ontwerptekeningen voor ons nieuwe appartementencomplex en door de diverse veranderingen van locatie waar we gehuisvest zouden worden heeft ook Domein doorlopend hulp geboden met het aanpassen van deze ontwerptekeningen in overeenstemming met de nieuwe situatie. Domein heeft namens ons eveneens doorlopend contact gehouden met de gemeente en heeft actief gereageerd op veranderende eisen door verandering van wet- en regelgeving.

Vanaf september 2010 gaat Domein ook actief opdracht geven voor nieuwe bouwtekeningen zodat ons nieuwe appartementencomplex een duidelijke vorm krijgt en de realisatie dichterbij komt. Hopelijk werkt in 2011 het winterweer een beetje mee zodat de bouw voorspoedig zal lopen.

Indien U meer wilt weten over Domein kunt U dat vinden op de volgende webpagina:

Ga naar de website van Domein


Partners
Cello
Click!
MEE
Best

Sponsors

Van Lanschot

 

     
© Stichting Molenhuis Best 2008 -
RSIN nr: 819450856
All Rights Reserved